luni, 2 decembrie 2013

Urcarea Orgasmică

Există femei care au excepţionala şansă de a dispune de o energie aşa de mare, încât au impresia că aceasta debordează, depăşind Orbita Microcosmică. Dacă acesta este cazul vostru, trebuie să ştiţi că există şi alte canale la nivelul trupului pe care le puteţi folosi pentru a distribui energia. Cel mai simplu este să prelungiţi Orbita Microcosmică, folosindu-vă de picioare ca pentru a descrie cifra opt. După ce aţi făcut energia să circule la nivelul Orbitei Microcosmice, faceţi-o să coboare prin spatele picioarelor şi să urce prin faţa lor, pentru a se alătura din nou Orbitei Microcosmice.
   Unele femei învaţă fără niciun fel de dificultate Urcarea Orgasmică, dar pentru cea mai mare parte dintre noi este necesară o anumită practică pentru ca aceasta să ajungă să fie naturală. Curaj! Dacă practicaţi în mod regulat Orbita Microcosmică, Urcarea Orgasmică se va realiza uşor, deoarece canalele energetice vor fi deschise pentru a permite energiei să circule. Dacă aveţi în continuare dificultăţi, consultaţi un specialist. Această carte este scrisă cu scopul de a vă ghida pe calea Amorului Curativ, dar nimic nu poate înlocui un instructor care să vă direcţioneze practica, să vă răspundă la întrebări şi cu care să discutaţi despre problemele pe care le întâmpinaţi.
   în primul rând, găsiţi momentul cel mai potrivit. Dacă nu reuşiţi deloc să aveţi un orgasm sau dacă aveţi unul fără a reuşi să faceţi să circule chi-ul, relaxaţi-vă. A avea un orgasm este o manieră de a celebra propria dorinţă şi de a vă face un cadou. Este important să nu uitaţi că femeile, conform vechilor taoişti, reuşesc aproape spontan să controleze energia în timpul orgasmului. Urmăriţi să împărtăşiţi energia erotică - dinainte sau din timpul orgasmului - cu restul trupului, pentru a-l revitaliza.
   Tehnica se învaţă mai bine cu inima deschisă şi cu simţul umorului. La început este de preferat să practicaţi în momentul în care vă simţiţi inspirate. încă o dată, repet, nu realizaţi aceste tehnici ca pe o nouă corvoadă, ca şi cum o voce v-ar şopti ce trebuie să faceţi în viaţa erotică. Este necesar să vă însuşiţi aceste tehnici. Practicaţi Amorul Curativ ca şi cum v-aţi juca cu energia. Când sunteţi într-o dispoziţie jucăuşă, chi-ul va circula cu uşurinţă.
   Conform experienţei mele, cea mai comună dificultate este "blocarea" energiei erotice fierbinţi în zona capului, ceea ce poate cauza migrene, presiune crescută sau agitaţie specifică unui exces de cafeina. După Urcarea Orgasmică ar trebui să vă simţiţi energizată, dar calmă, bine ancorată în realitate, nu ¥zăpăcită". Dacă apar probleme, vă rog să realizaţi exerciţiul Coborârea Energiei, pentru a duce energia la nivel abdominal. Sunetele Curative sunt de asemenea utile pentru ancorarea energiei. Exerciţiul Triplului încălzitor (vezi pag. 85) este de asemenea eficient pentru liniştirea minţii şi pentru un somn profund. Dacă toate acestea nu vă ajută sau dacă energia vă este blocată în altă parte a trupului, este posibil să eliminaţi energia în exces de la nivelul trupului, realizând exerciţiul Cum să Direcţionez Energia în Exces, despre care am discutat la pagina 160. Dacă simţiţi că la nivelul zonei genitale energia erotică este în exces, puteţi să faceţi să fie absorbită de trup, masând în mod delicat zona în cauză, după Urcarea Orgasmică. Folosiţi vârfurile degetelor trasaţi uşor cercuri mici de-a lungul labiilor mari şi al celor mici, pentru a facilita absorbţia energiei.
   în momentul în care începeţi să practicaţi Urcarea Orgasmică, este important să procedaţi lent şi să simţiţi modul în care vă reacţionează trupul. Heather, care practică de un an, mi-a făcut următoarea mărturisire: "A fost necesar să realizez tehnicile uşor. în afară de aceasta aveam o problemă, îmi era prea cald. Era important să-mi acord timpul necesar pentru a nota efectele unei şedinţe înainte de a trece la o alta, pentru a cunoaşte transformările care se produseseră în mine." Dacă vă simţiţi revigorată şi împlinită, practica are efectul scontat. Din contră, dacă sunteţi iritabilă, dacă nu reuşiţi să dormiţi, dacă aveţi dureri de cap sau senzaţii neobişnuite la nivelul trupului, provocate de energia chi (dureri, înţepături, senzaţii de arsură), vă sfătuiesc să cereţi ajutor. în general, aceste simptome pot fi rezolvate modificând modul în care realizăm sau făcând pauză pentru un anumit interval de timp. Amintiţi-vă faptul că trupul se poate reechilibra singur, dacă îi oferiţi ocazia. Din nefericire, cea mai mare parte a medicilor occidentali sunt incapabili să vă ajute când se manifestă aceste simptome. Din contră, un practicant al medicinii chineze tradiţionale (acupunctura, fitoterapie sau un energetician) vă poate fi de ajutor, deoarece el ştie cum circulă chi-ul în trupul uman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu