luni, 2 iunie 2014

Sa iubesti o femeie

I.Pentru a iubi cu adevarat o femeie, s-o înțelegi ,tu trebuie să știi ce este în interiorul ei profund ,să-i auzi fiecare gând , -i vezi fiecare vis ,să-i dai aripi atunci când ea vrea să zboare ,și când te afli culcat neajutorat în brațele ei ,vei stii ca ai iubit cu adevarat o femeie .

ref : Atunci cand iubesti o femeie , spune-i că este dorită cu adevarat,atunci când iubești o femeie , spune-i că ea e cea UNICA ea are nevoie de cineva să-i spună că iubirea voastră va dura pentru totdeauna ,deci spune-mi ai iubit vreodată cu adevărat , cu adevărat o femeie . ( oohhh )

II . Pentru a iubi cu adevarat o femeie , las-o să te țina in brate ,până știi cum ea isi doreste să fie atinsă ,Trebuie să o respiri , să o gusti ,până când o pot simți în sânge tau ,când poti vedea copiii nenăscuți în ochii ei ,vei stii ca ai iubit cu adevarat o femeie.


ref : Atunci cand iubesti o femeie , spune-i că ea este cu adevarat dorită ,atunci când iubești o femeie , spune-i că ea e cea UNICA ea are nevoie de cineva care să-i spuna că veti fi mereu împreună ,
deci spune-mi ai iubit vreodată cu adevărat , cu adevărat o femeie . ( oohhh )


III . Trebuie să-i dai credință/incredere , ține-o bine in bratele taleun pic de tandrete , porta-te frumosea va fi acolo pentru tine , având grijă de tine ( trebuie cu adevărat să iubești o femeie )Și când te afli culcat neajutorat în brațele ei ,vei stii ca ai iubit cu adevarat o femeie .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu