luni, 3 iunie 2013

Revolutia impotriva Menopauzei

Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul, precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata.
 
Iar acum, unul din cei mai recunoscuti doctori naturopati din lume, dr. Martin Milner, va ofera in cartea  Revolutia impotriva Menopauzei  
o solutie este unica asociata ADN-ului tau – ti se aplica in mod individual, fiind asemenea amprentei tale digitale!

Dr. Milner a fost un pionier in stiinta substitutiei hormonale pe cale naturista, folosind replici identice din punct de vedere biologic ale tuturor hormonilor sexuali din corpul uman, asa cum ti-au fost dati de Mama Natura.


Secretul consta in crearea unui echilibru intre doua elemente chimice ale corpului. Primul, estrogenul, este de la sine inteles pentru majoritatea doctorilor (desi multi dintre ei gresesc chiar si cand vine vorba de acesta). Insa, din pacate, majoriatea doctorilor nici nu se gandesc sa verifice al doilea element chimic, progesteronul.

Cateva sfaturi:
Urmariti sa aveti alimentatia necesara pentru un a avea echilibru hormonal optim si pentru a fi sanatoasa.

Folositi tehnici de relaxare incredibil de simple si eficiente, care te ajuta sa te eliberezi de stres, in orice moment al zilei...

Folositi extractele botanice de ultima ora care pot inlatura eficient nelinistile, migrenele, durerile de spate si oboseala cronica resimtite la menopauza.

Acum te poti simti mai tanara, mai sexy, mai frumoasa
decat te simteai cand aveai 30 de ani!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu