miercuri, 6 august 2014

DEZVOLTA-TI COLOANA VERTEBRALA


Cand o femeie alege sa se multumeasca cu o relatie nesatisfacatoare si cu un tratament necorespunzator din partea barbatului, nu o face numai pentru ca-i lipseste stima de sine, are si ea ceva de castigat.

1.Teama de dezamagire. 
O femeie poate preveni o anumita doza de dezamagire refuzand sa-si ridice standardele, dar in cele din urma va trebui sa infrunte dezamagirea cea mai mare : a fost creata pentru iubire, dar niciodata n-a avut curajul sa lupte pentru ea.
2.Teama de a pierde. 
Barbatii nu se indragostesc de femei daca fac sex cu ele. Poate vor deveni afemeiati, dar iubirea e cu totul altceva. Placerea ii convine, dar nu sporeste iubirea din inima lui.
3.Teama de abstinenta. 
Sexul folosit in schimbul sigurantei e un fel de prostitutie unde, in loc de bani se ofera stabilitate emotionala. Dar cat de sigura se poate simti o femeie in bratele unui barbat de a carui dragoste se indoieste ?
4.Teama de necunoscut
Niciodata sa nu te multumesti cu mai putin decat meriti din cauza ca ti-e teama ca nu vei intalni pe cineva mai bun. Ar trebui mai degraba sa te temi ca viata trece pe langa tine deoarece esti prea ocupata facand lucruri care sunt mai prejos de demnitatea ta.
5.Teama de respingere. 
Daca ai un iubit si esti dispusa sa faci orice ca sa fie fericit in defavoare ta, asta nu e un simbol al dragostei ce i-o porti . Arata numai cat de disperata esti pentru a fi acceptata.

Daca o femeie ridica stacheta, se va trezi singura ? Initial, probabil ca da. Timpul petrecut asteptand sa gasesti un barbat decent poate parea un chin, dar de ce sa nu astepti un barbat care te iubeste pentru cine esti, si nu pentru ceea ce ii poti oferi ? 
Pe masura ce astepti, tine minte ca lupta din sinea ta e normala. E parte a transformarii pe care Dumnezeu a creat-o. Dar in mijlocul furtunii, fa alegerea de a fi fidela sperantelor si valorilor tale. Altfel, nu ai face decat sa renunti la tine insati. Fii consecventa standardelor tale pentru ca e mai bine sa fii dezamagita de barbati, decat sa fii dezamagita de tine insati.
Ar fi intelept sa-ti stabilesti standarde inainte sa legi o prietenie, ca sa nu fie o surpriza pentru un iubit care abia indeplineste jumatate din conditii. Apoi, poti incepe sarcina importanta de a te transforma in genul de femeie care sa merite un asemenea barbat.


Dragostea pe care o doresti exista. Dar procesul incepe prin a te iubi destul de mult pe tine insati, incat sa eviti barbatii care nu te iubesc. In anii de singuratate ti se va oferi opusul iubirii mult mai des decat iubirea adevarata. Anticipeaza ce urmeaza sa vina si nu te lasa descurajata de aceasta realitate. Daca poti incepe o viata noua cu asteptari realiste, vei fi mult mai pregatita pentru ea.


Dumnezeu are grija si de cele mai mici detalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu