miercuri, 9 iulie 2014

Mentine-ti standardele - APLICA TESTUL IUBIRII


Cand vine vorba sa navigheze prin anii de celibat ai vietii, femeia are nevoie sa fie asigurata ca ia deciziile potrivite. Uneori se simte de parca ar conduce print-o zona periculoasa si intunecata a orasului, dorind sa gaseasca macar un indiciu care sa-i arate ca nu s-a ratacit complet. Dar Dumnezeu a sadit in ea un instrument care sa o ajuta sa descopere dragostea : intuitia feminina.
In fiecare moment, Sfantul Duh iti trimite mesaje. Dar, la fel ca si constiinta, intuitia unei femei poate slabi, daca ea o ignora in mod repetat.
Inima ta nu poate minti. Daca crezi ca esti folosita, probabil ca asa e. Cand o femeie e iubita, pretuita si condusa spre Dumnezeu, niciodata nu se va intreba daca e folosita. Cand intuitia unei femei da alarma ca e folosita, ea trebuie sa actioneze in consecinta. Ce ar trebui sa faca? Sa puna in aplicare testul iubirii.
Daca vrei sa analizezi motivele pentru care un barbat te iubeste, unul dintre cele mai bune feluri de a face asta e sa aplici testul iubirii: elimina actul sexual din relatie si vezi ce ramane. Cand o femeie aplica unui barbat acest test, va primi una din cele trei reactii :
  1. El devine irascibil si suparat, recurge la tactici de manipulare pentru a o face sa se razgandeasca.
  2. Initial pare de acord, dar in scurt timp, dorintele lui vor iesi la suprafata.
  3. Daca reactia nr.1 a constat in frustrare imediata si dezacord, iar reactia nr.2 a fost o pseudo-intelegere urmata de manipulare subtila, reactia nr.3 e acceptare deplina. Un asemenea barbat nu numai ca e dispus sa te astepte pe tine, ci va astepta cu tine.
Dintre cele trei reactii la testul iubirii, a treia e cel mai rar intalnita. Un motiv pentru raritatea ei e faptul ca, daca o femeie simte sa traga linia cand e vorba de sex, acest lucru implica ideea ca barbatul nu s-a obosit sa o faca.
Unele femei amana la nesfarsit testul iubirii, dar ceea ce nu stiu ele este ca testul intotdeauna da roade. Ori iti va deschide ochii asupra unei iubiri false, ori iti va aduce linistea ca relatia ta e puternica. Oricum ar fi, iesi in castig. Dar femeia care nu invata niciodata sa spuna , e cea care va avea cele mai multe greutati in aflarea iubirii adevarate. Ea pierde prea mult timp cu pacaleala oferita de placerea trupului.
Chiar daca o relatie se termina pentru ca barbatul e incapabil sa se ridice la nivelul standardelor tale, il poti parasi cu demnitatea nestirbita. Asta nu numai ca-ti va spori increderea in tine, dar va avea efecte de durata si asupra lui.

Mentine-ti standardele, pentru ca daca o femeie trebuie sa-si coboare valorile morale pentru a gasi dragostea, atunci nu e dragoste ceea ce gaseste.

sursa "CUM SA-TI GASESTI SUFLETUL PERECHE FARA SA-TI PIERZI SUFLETUL" ASON & CRYSTALINA EVERT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu