vineri, 4 iulie 2014

IUBESTE-TI IUBITUL INAINTE SA-L INTALNESTI


IUBESTE-TI IUBITUL INAINTE SA-L INTALNESTI
Daca vrei sa-ti respecti viitorul iubit, de ce sa nu faci asta chiar inainte de a-l cunoaste? Te-ai gandit vreodata sa-ti iubesti iubitul inainte de a-l intalni?
Desi ne concentram pe ideea de a gasi sufletul pereche, nu e de ajuns sa te gandesti doar la iubirea pe care speri sa o gasesti. O femeie trebuie sa se gandeasca si la dragostea pe care trebuie sa o ofere.
Daca vei sa intalnesti sufletul pereche, una dintre cele mai bune metode e sa exersezi puritatea inimii, a mintii si a trupului.
Puritatea unui barbat nu are nimic de a face cu cate relatii a avut. Cand un barbat e pur, inseamna ca s-a eliberat de atitudinea egoista prin care barbatii se folosesc de femei si e capabil de o iubire autentica.
Pentru a-ti mentine speranta vie si standardele inalte poti incepe sa scrii scrisori pentru viitorul iubit. Cand iti vei scrie gandurile, iti poti imagina ca cineva te va iubi suficient de mult incat sa ajunga pana la a le citi.
Te poti antrena pentru iubirea pe care ti-o doresti. Incepe prin a te gandi la binele viitorului iubit, vorbeste cu el ca si cand totul s-ar petrece aievea si el ar fi langa tine mereu.

Gandeste-te ca viata pe care o duci acum, facand acest lucru, ii va aduce bucurie cand va veti intalni.

Idei preluate din cartea "CUM SA-TI GASESTI SUFLETUL PERECHE FARA SA-TI PIERZI SUFLETUL"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu