luni, 14 ianuarie 2013

Coco de Mer - Butterfly


"Inspiratie: Orice s-ar intampla in viata voastra, sa stiti ca faceti parte din trecerea de la separare la conexiune, care are loc pe planeta noastra. Aveti incredere in ceea ce va aduce viata si amintiti-va de fluture

Intentie: Atunci cand ma supar in legatura cu ceea ce se intampla in lume, imi amintesc de fluture si am incredere ca sunt parte din ceea ce este pe cale sa se nasca. Atunci cand urmaresc stirile de seara, ma doare inima dar nu mi se frange, pentru ca am incredere in ceea ce se intampla. Nu imi place si mi-as dori sa nu se fi intamplat, dar am incredere. Cum se poate asta? Viata se desfasoara de miliarde de ani si noi avem acum suficiente date pentru a intelege ca planeta Pamant este un proces viu si ca ea a trecut prin multe etape, in calatoria sa de la gaze si praf, la aceasta minunata planeta creativa, din care suntem o parte vie. Si, odata cu fiecare schimbare majora din cadrul acestei desfasurari, a venit si o criza legata de moartea vechii cai si nasterea celei noi. Simt ca asta se intampla acum, pe planeta noastra (...)

Una dintre cele mai potrivite analogii, in legatura cu ceea ce se intampla, este povestea fluturelui, spusa de biologul evolutionist Elisabet Sahtouris.

Ea spune ca, din punct de vedere al dimensiunii sale, omida reprezinta una dintre cele mai distructive fiinte de pe aceasta planeta. Ea pote devora o intrega ramura de copac, intr-un timp record. In final, ea tese un cocon in jurul sau si, in interiorul acestei structuri, isi duce la implinire destinul de a se dizolva intr-o masa vascoasa. Din aceasta masa lipicioasa incep sa apara primele celule ale fluturelui. Acele celule sunt numite celule imaginale, iar masa vascoasa (vechiul) incearca sa le distruga! Datorita aceste amenintari, noile celule se aduna in grupuri si, pe aceasta baza, se naste un fluture. Asta este si povestea noastra. Omida si distrugerea ei egoista reprezinta vechea cale. Omida este necesara in creatia noului fluture – dar vine o vreme cand ea trebuie sa moara, pentru ca fluturele sa se poata naste. Fluturele, care reprezinta noua cale, este opusul omizii. El nu distruge viata – el o serveste, prin polenizarea florilor. Poate, de asemenea, sa zboare departe, astfel incat viziunea sa este mult mai ampla decat cea a omizii. Pe masura ce crestem in „starea noastra de fluture”, putem si noi sa avem o viziune care include totul.

Ni se cere – si mie si tie – sa devenim fluture in interiorul nostru. Parte din sarcina noastra este sa avem incredere in vremurile in care devenim o masa vascoasa si care sunt atat de turbulente si inspaimantatoare, pentru ca ele sunt esentiale pentru transformarea noastra.

Ni se cere si sa ne adunam impreuna, astfel incat sa ne putem sprijini unii pe ceilalti si lumea intreaga, in timpul vindecarii ce are loc. Suntem un grup.
Atunci cand cititi aceste randuri, exista mii de alti oameni de pe intreaga planeta, care le citesc si ei. Fiecare dintre voi este o parte a schimbarii evolutive ce are loc. Din acest motiv scriu aceste scrisori, ofer intalniri de grup prin intermediul telefonului si invit oamenii sa se adune la seminarii – pentru ca astfel sa putem sa ne reamintim „starea de fluture” pe care o traim impreuna. Asadar, sa stiti ca orice s-ar intampla in viata voastra, voi sunteti fiecare o celula imaginala.
Sunteti parte din trecerea de la separare la conexiune, care se intampla pe planeta noastra. Aveti incredere in ce va aduce viata si amintiti-va fluturele.
Sa fiti lumina,Mary "
http://www.maryomalley.com/
sursa : http://www.svetlanasauciuc.ro/m11-6-34-ro-Mary-OMalleyhttpwwwmaryomalleycom

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu