marți, 22 iulie 2014

IUBESTE-TI TRUPUL


Daca vrei sa vezi ce vede Dumnezeu in tine, priveste-ti reflexia din ochii Lui. Priveste cu atentie in acea oglinda macar o data. Roaga-te Lui si da-i voie sa-ti arate pas cu pas adevarata ta valoare. Ai rabdare in acest proces. Odata ce-ti descoperi valoarea in ochii Lui, vei invata sa rezisti dorintei de a te desconsidera.
In loc sa te uiti la tine si sa lansezi insulte mentale sau sa evidentiezi un defect in creatia lui Dumnezeu, incearca ceva diferit. Cand iti vine cheful de autocritica, spune altceva in gand, de exemplu :. Sau spune-ti ceva simplu, cum ar fi :. Important e sa incepi sa te iubesti.
Nu poti sa te iubesti si in acelasi timp sa iti urasti trupul. Sa-ti urasti trupul inseamna sa urasti persoana. Nu-i nevoie sa fii indragostita de trupul tau. Trebuie doar sa nu te mai persecuti singura.
Cu totii presupunem ca daca am avea figura perfecta am avea iubirea perfecta. E o minciuna fatala care face ca milioane de oameni sa intre in cercul vicios al urii de sine si al comportamentului distructiv.



Priveste in jur si vei vedea ca femeile cu o infatisare normala, dar care au un profund respect de sine, au mai multe sanse sa gaseasca o iubire care dureaza decat modelele de pe podiumul de defilare. Iubirea inseamna sa vrei binele altcuiva-chiar si al tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu